Modo on vuonna New Yorkissa 1990 perustettu yritys, jonka nimikkobrändin kehykset ammentavat inspiraationsa arkkitehtuurista. Kehyksissä suunnittelussa ja toteutuksessa yhdistyvät parhaat palat skandinaavisesta minimalistisuudesta, italialaisesta käsityöläisyydestä ja New Yorkin edistyksellisyydestä. Modon kehysmallistolle on tyypillistä eri materiaalien yhdistely, uuden teknologian hyödyntäminen.

Puhdas muotoilu korostuu brändin kehyksissä. Keveys, toiminnallisuus ja sitkeys ovat Modo-kehysten keskeisimpiä ominaisuuksia. Keveytensä ansioista kehykset ovat huippumukavat ja Modon tavoitteena onkin löytää tasapaino käyttömukavuuden ja täydellisen muodon saavuttamiseksi. Modon kehyksistä löytyy niin pyöreitä kuin kulmikkaampia sekä pilottimalleja. Monet Silmäaseman valikoimassa olevat kehykset ovat unisex-malleja.

Kehyksistä löytyy väritykseltään maanläheisiä ruskean sävyisiä malleja, läpikuultavia kehyksiä sekä vaihtoehtoja mustan että punaisen ystävälle. Kehykset sopivat niin yksi- kuin moniteholinssien käyttäjille. Modo on mukana hyväntekeväisyysprojektissa "Buy a Frame - Help a Child See, joka on tähän mennessä auttanut 650 000 intialaista lasta näkemään paremmin, näöntutkimusten ja silmälasien avulla.

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.