Jatkuvakäyttöiset

JUHLIMME TRIPLAA: KOKO VERKKOKAUPPA -25 %

Huom! Koskee myös jo alennettuja tuotteita. Lopullinen alennus lasketaan kassalla. Kiirehdi, sillä alennus päättyy sunnuntaina.


Jatkuvakäyttöisillä piilolinsseillä tarkoitetaan piilolinssejä, joita voidaan käyttää ympäri vuorokauden, eikä niitä tarvitse poistaa silmistä yöksi, jos optikkosi on antanut siihen luvan. Vaihtoväli ja linssityyppi varmistetaan Silmäaseman piilolinssioptikolla yksilöllisten tarpeittesi ja silmiesi hyvinvoinnin puitteissa. Jatkuvakäyttöiset piilolinssit mahdollistavat myös hyvin joustavan käytön. Voit käyttää niitä päiväkäyttöisenä ja nukkua niillä, jos tarve siihen tulee. Jatkuvakäyttöisiä piilolinssejä hoidetaan piilolinssinesteillä. Piilolinssien ominaisuudet pysyvät hyvin noin 14-30 vrk. käyttöönoton jälkeen.

Piilolinssien kestotilaus on vaivaton tapa saada piilolinssit suoraan kotiisi säännöllisesti ja aina edullisimpaan hintaan. Kestotilaajana saat piilolinssit vähintaan -20 % ja ilman toimituskuluja ensimmäisen tilauksen jälkeen. Lue lisää piilolinssien kestotilauksesta.