Nyt juhlitaan - osta 100 eurolla, saat 30% alennusta!

 Kauppakeskus Rediin on juuri avattu Silmäaseman 168. myymälä! Sen kunniaksi tarjoamme verkkokaupassa vähintään 100 € ostoksesta 30% alennusta koko viikonlopun ajan!

Nyt kannattaakin hankkia syksyä varten kuivan silmän hoitotuotteita ja täydentää piilarivarastot. Muista myös: merkkiaurinkolaseja tasarahahinnoin alkaen 10 €!

Tarjous on voimassa verkkokaupassamme sunnuntaihin 23.9.2018 asti, kun ostosten loppusumma ylittää 100 euroa. Ei koske verkkokaupan toimituskulua. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Älä anna piilolinssien loppua kesken! Aloita kätevä piilolinssien kestotilaus ja saat 50 € lahjakortin verkkokauppaan.

Aloita piilolinssien kestotilaus 23.9.2018 mennessä ja saat 50 € lahjakortin Silmäaseman verkkokauppaan. Lahjakortilla voit hankkia piilolinssinesteitä, kuivan silmän hoitotuotteita tai vaikka maksaa osan uusista aurinkolaseista. Saat lahjakortin sähköpostitse 28.9.2018 mennessä.

Lahjakortti on voimassa 30.11.2018 asti. Lahjakortin käyttöhetkellä on oltava voimassaoleva piilolinssien kestotilaus. Lahjakortti ei vähennä toimituskuluja.

Piilolinssien käytön ei tarvitse loppua ensimmäisiin monitehosilmälaseihin.  Voit aloittaa piilolinssien käytön vaikka myöhemmälläkin iällä. Voimakkuus muuttuu monitehopiilolinsseissä keskustasta reunoihin päin portaattomasti, kun monitehosilmälaseissa se muuttuu ylä-ala-suunnassa. Monitehopiilolinssien näkökentässä on kokoajan käytettävissä voimakkuudet sekä kauas että lähelle katseluun.
Maksutavat

Verkkokaupassa käyvät seuraavat maksutavat. Silmäaseman verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy.
Maksutavat

Toimitus

Toimitamme varastotuotteet tavallisesti 1-3 arkipäivän kuluessa. Mikäli tilauksesi voidaan toimittaa kirjeenä, saat sen suoraan kotiisi.

Avaamattomilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.