Tyytyväisyytesi on meille tärkeää

Kun olet vastaanottanut verkkokaupasta tilaamasi tuotteet muista tarkastaa pakkaus ja sisältö huolellisesti. Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja myyntikuntoisia pakkauksia. Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseksi, sinun tulee palauttaa tilaamasi tuote ja tehdä uusi tilaus haluamastasi tuotteesta. Täytä palautuslomake huolellisesti ennen palautusta.

Mikäli toimitus ei vastaa tilausta, tuote ei ole odotusten mukainen tai se on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Palautuslomake

Palauttaessasi tuotteita sinun tulee täyttää sähköinen palautuslomake.. Lomakkeelle merkitään palautettava tuote/tuotteet ja pääset täydentämään tarvittavat lisätiedot palautusta varten.

Linkki palautuslomakkeelle löytyy myös "Tilauksesi on lähetetty sähköpostiviestistä"

Rekisteröityneet asiakkaat pääsevät tekemään palautuksen myös kirjautumalla verkkokauppaan ja valitsemalla kyseisen tilauksen.

Kirjetoimituksen palautus

Palautettava tuote toimitetaan pakattuna Postin toimipaikkaan ja kerrotaan kyseessä olevan palautus ”Silmäasema” –nimiselle sopimukselle (sopimustunnus 644695). Palautus on mahdollista tehdä myös Silmäaseman myymälään.

Pakettitoimituksen palautus

Palautettava tuote toimitetaan pakattuna Postin toimipaikkaan tai Silmäaseman myymälään. Palautuksen mukana tulee olla paketin mukana toimitettu palautustarralomake.

Mikäli paketti on noudettu Postin pakettiautomaatista, voidaan se myös palauttaa mihin tahansa automaattiin. Palautus tapahtuu samalla koodilla, jolla lähetys on noudettu automaatista. Koodi on voimassa 7 vrk, joten tämän jälkeen tapahtuva palautus on toimitettava Postin toimipaikkaan tai Silmäaseman myymälään.

1.                   Valitse automaatilta "Palauta paketti" ja näppäile automaattiin alkuperäinen lokerokoodisi.

2.                   Lokero avautuu. Laita paketti lokeroon ja sulje ovi huolellisesti. Älä laita lähetyksen päälle mitään pakettiosoitekorttia. Automaatti tulostaa pakettikortin kun automaatti tyhjennetään. Saat halutessasi tulostettua kuitin palauttamastasi lähetyksestä.

Maksupalautus

Kun palautunut tuote on saapunut meille, se tarkistetaan ja hyväksytään, jonka jälkeen saat maksupalautuksen seuraavana pankkipäivänä.

Maksuton palautus

Palauttaminen on sinulle maksutonta. Veloitettuja toimituskuluja ei palauteta osapalautuksessa.

Ongelmatilanteissa auttaa asiakaspalvelumme asiakaspalvelu@silmaasema.fi