Tyytyväisyytesi on meille tärkeää

Kun olet vastaanottanut verkkokaupasta tilaamasi tuotteet, muista tarkastaa pakkaus ja sisältö huolellisesti. Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja myyntikuntoisia pakkauksia. Aurinkolaseja saa sovittaa, mutta ne tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, tulee sinun palauttaa tilaamasi tuote ja tehdä uusi tilaus haluamastasi tuotteesta. Täytä palautuslomake huolellisesti ennen palautusta.

Mikäli toimitus ei vastaa tilausta, tuote ei ole odotusten mukainen tai se on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Palautuslomake

3.10.2019 ja sen jälkeen tehdyt tilaukset

Voit käyttää lähetyksen mukana saamaasi lähetyslistaa palautuslomakkeena. Ympyröi palautettavat tuotteet listaan ja pakkaa lista palautuksen mukaan. Mikäli sinulla ei ole lähetyslistaa tallessa, voit tulostaa palautuslomakkeen tästä. 

Ennen 3.10.2019 tehdyt tilaukset

Palauttaessasi tuotteita sinun tulee täyttää sähköinen palautuslomake. Lomakkeelle merkitään palautettava tuote/tuotteet ja pääset täydentämään tarvittavat lisätiedot palautusta varten.

Linkki palautuslomakkeeseen löytyy myös "Tilauksesi on lähetetty sähköpostiviestistä".

Rekisteröityneet asiakkaat pääsevät tekemään palautuksen myös kirjautumalla verkkokauppaan ja valitsemalla kyseisen tilauksen.

Kirjetoimituksen palautus

Palautettava tuote toimitetaan pakattuna Postin toimipaikkaan ja kerrotaan kyseessä olevan palautus ”Silmäasema” -nimiselle sopimukselle (sopimustunnus 644695). Palautus on mahdollista myös viedä pakattuna Silmäaseman myymälään.

Pakettitoimituksen palautus

Palautettava tuote toimitetaan pakattuna Postin toimipaikkaan tai Silmäaseman myymälään. Palautuksen mukana tulee olla paketin mukana toimitettu palautustarralomake.

Maksupalautus

Kun palautunut tuote on saapunut verkkokauppamme varastolle , se tarkistetaan ja hyväksytään. Rahapalautus näkyy tililläsi 14 arkipäivän päivän kuluessa palautuksen hyväksymisestä.

Maksuton palautus

Palauttaminen on sinulle maksutonta. Veloitettuja toimituskuluja ei palauteta osapalautuksessa.

Ongelmatilanteissa auttaa asiakaspalvelumme asiakaspalvelu@silmaasema.fi