Nyt kannattaa ostaa kerralla enemmän! Kun ostat vähintään 100 eurolla, saat 30 % alennusta! Tarjous koskee koko verkkokaupan valikoimaa, myös jo alennettuja tuotteita. Tarjous on voimassa 25.8.2019 asti. Alennus lasketaan kassalla.


Shadez -Digilasit

Shadez -Digilasit ovat korkealaatuiset sveitsiläisen silmälääkärin kanssa yhteistyössä kehitetyt siniseltä valolta ja UV- säteilyltä suojaavat lasit. Linssit läpäisevät valoa hyvin ja näyttävätkin aivan tavallisilta laseilta, mutta linssit suodattavat sinisen valon aallonpituutta tehokkaasti. Sininen valo siroaa silmän sisällä ja se aiheuttaa epämiellyttävää kohinaa näköaistiimme. Kohina aiheuttaa silmien rasittumista, jonka vuoksi saatamme kärsiä esimerkiksi ärtyneistä tai väsyneen tuntuisista silmistä. Kun sinistä valoa suodatetaan painotetusti, näkeminen on miellyttävämpää ja kontrastien erottaminen paranee. Lisäksi sinisellä valolla on todettu olevan vaikutusta melatoniinin tuotantoon, joka säätelee vireystilaamme. Sinistä valoa kannattaakin rajoittaa muutamia tunteja ennen nukkumaan menoa, jotta unen laatumme olisi hyvää ja nukahtaminen vaivattomampaa. -digilasien kehykset ovat erittäin kevyet ja taipuisat. Kumimainen materiaali on miellyttävän tuntuinen kasvoilla. Valittavanasi on kolme eri kokoa.

Pienin lasten malli on noin 3-7 vuotiaille

Keskikokoinen malli on 8-16 vuotiaille

Aikuisten malli on yli 16 -vuotiaille

Shadez -digilasit sopivat sinulle, mikäli sinulla ei ole muuten näönkorjaustarvetta lähelle. Mikäli tarvitset digilasit omilla voimakkuuksillasi, tutustu huippulinsseihimme ja BlueControl -ominaisuuteen verkkosivuillamme.


Eyezen-digilasit

Eyezen digilasit ovat suunniteltu tukemaan näköämme vaikka varsinaista näönkorjaustarvetta ei olisikaan. Päivittäinen digitaalisten laitteiden määrä ja entistä pienemmät näytöt kuormittavat silmiä aiheuttaen mm. päänsärkyä, silmien kutinaa, polttelua ja näköhäiriöitä. Digilaseissa on sinistä valoa suodattava ominaisuus, joka tekee näkemisestä entistä miellyttävämpää. Eyezen Digilaseihin on tehty pieni alue, jossa linssin voimakkuus on +0,40, joka helpottaa katselua lähietäisyyksille. Digilaseissa on käyttömukavuutta lisäävä likaa hylkivä ja antistaattinen pinnoite, sekä naarmuuntumista ja heijastuksia estävä pinta. Lisäksi Eyezen Digilaseissa on UV-suoja. Digilaseista hyötyvät kaikki, jotka viettävät aktiivista elämää. Lue lisää Eyezen-digilaseista >>

Shadez - ja Eyezen Digilasit ovat myynnissä vain Silmäaseman verkkokaupassa!


Shadez yöajolasit

Shadez yöajolasit ovat tarkoitettu ajamiseen matalissa valaistusolosuhteissa kuten yöllä, hämärällä, sumuisella tai pilvisellä säällä, jolloin kontrastinäkeminen on vaikeampaa. Hämärällä pupillimme koko kasvaa luonnostaan, jolloin näköaistimme ei ole aivan tarkimmillaan. Tällöin yöajolaseista saattaa olla hyötyä, sillä ne päästävät silmään selektiivisesti valoa ja poistavat häikäiseviä ominaisuuksia, kuten vastaan tulevien autojen valoista aiheutuvaa häikäisevää aallonpituutta. Shadez yöajolaseissa on musta kevyt ja taipuisa kehys aikuisille. Kumimainen materiaali on miellyttävän tuntuinen kasvoilla. Shadez yöajolasit sopivat sinulle, mikäli sinulla ei ole muuten näönkorjaustarvetta kauas etkä tarvitse silmälaseja ajaessasi.

 

Mikäli tarvitset yöajolasit silmälasikorjauksella, tutustu EnRoute- linsseihimme, jotka ovat suunniteltu puhtaasti liikennekäyttöön.