Monta hyvää syytä valita Silmäaseman verkkokauppa

Silmäasema tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Täysin kotimaiseen ketjuun kuuluu yli 140 Silmäaseman myymälää ja 14 Silmäaseman Silmäsairaalaa ympäri Suomen. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme verkkokaupassa.

Lue lisää, miksi asiointi Silmäasemalla kannattaa!

1. Optikko tai silmälääkäri aina lähellä

Välitämme silmiesi hyvinvoinnista ja hyvästä näkemisestäsi. Kutsumme sinut uuteen näöntarkastukseen aina, kun se on ajankohtaista, jos olet antanut meille luvan ottaa sinuun yhteyttä.

2. Piilolinssien tyytyväisyystakuu

Haluamme varmistaa, että löydämme juuri sinulle parhaiten sopivat piilolinssit. Tästä syystä sinulla on mahdollisuus 12 kk sisällä sovitusmaksusta tulla sovittamaan uusia linssejä kunnes löytyy sopivat.

3. Asiakasomistajaedut ja Bonus

Asiakasomistajana saat S-Etukortilla Bonusta ostoksistasi myös Silmäaseman verkkokaupassa. Bonusta ei makseta jälkikäteen. 

Lue lisää muista Silmäaseman asiakasomistajaeduista. 

4. Piilolinssien kestotilaus

Voit helpottaa piilolinssien tilaamista kestotilauksella, jolloin haluamasi tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti valitsemallasi rytmillä ilman toimituskuluja. Kestotilausasiakkaan etuna saat veloituksetta yhden piilolinssitarkastuskäynnin optikolle vuosittain, jos tilausten arvo ylittää 100€ vuodessa. Lue lisää!

                          

Tervetuloa ostoksille Silmäasemalle!